Vállalati szociális felelősségünk gyártóként

A DURABLE-nél hiszünk abban, hogy a siker egyúttal magas szintű környezetvédelmi és szociális felelősségel is jár.

 

A Voksbank Dortmundban támogatja a rugalmas munkakörnyezetet

Az elmúlt 10 évben a világ drasztikusan megváltozott a technológia fejlődésével.

A mobil és hordozható eszközök, mint a tablettek lehetővé teszik a rugalmas munkát és támogatják a modern irodai trendeket.

2016-ban a DURABLE egy új premium minőségű TABLET TARTÓ családot dobott piacra, mely igazodik a kialakult új igényekhez és segíti az üzlet ez irányú átalakítását. 

2019.02.04 15:18

  

Mikor mutatott utoljára érzelmeket a munkahelye?

Már teljesen a hátunk mögött hagytuk a borongós, bús januárt és átléptünk a szerelem hónapjába, februárba. Ennek kapcsán merült fel a kérdés, hogy vajon a munkahelyeken nem lenne-e szükségünk több figyelemre, gondoskodásra?

A RACONTEUR 2017-es a jövő munkahelye felmérés alapján kiemelte, hogy a munkavállalók 85%-a nyiltakozott úgy, hogy a munkahely kialakítása, megjelenése fontos számára a munkavégzés szempontjából.

                      

Elérkezett az új év és a január mely sokszor fogadalmakkal kezdődik a magánéletben, de érdemes néhány változtatást a vállalkozásunkban is bevezetni, az új év jó alaklamat nyújt ezen “fogadalmak” bevezetésére.
Apró változtatásokkal a cég folyamatai fejleszthetők, így biztosítható, hogy hosszú távon nagyobb hatékonyságot érjünk el egész évben.

A veszélyt rejtő folyamatok nem csak a munkavállalók számára hátrányosak, de jelentős kiadásokal is megterheli a vállalatokat, gondoljunk akár a reklamációk kezelésére vagy a betegszabadságokra.

A HSE által végzett felmérés szerint 3,9 millió munkanap esik ki az Egyesült Királyságban munkahelyi balesetek miatt, ami azt jelenti, hogy egy átlagos dolgozó több mint 7 napot hiányzik a munkahelyéről.

Segíteni szeretnénk Önnek a DURABLE termékeivel hogy 2019-ben biztonságosabbá tegyük a munkahelyét, így összegyűjtöttük a legjobb ötleteket amivel megteheti az első lépéseket.

2018.09.01 17:23

DURABLE Trendpaper · A tablettek térhódítása ·  A mobil eszközöket majdnem minden ágazat használja

                

Tablet@work: Kettéosztott Észak és Dél-Európa

Iserlohn, August 2018:
Skandinávia az élharcos: Finnországban és Dániában,
2017-ben a vállalkozások 92%-a használ a munkájához mobil eszközöket, vagyis laptopokat, tabletteket és okostelefonokat.

A dél-európai országokban, Bulgáriában, Görögországban és Romániában ellenben ugyanez az érték 50% körül alakul a cégeknél.
A skála alsó végén találjuk, ezáltal kivételt képezve az Észak-Európai országok tekintetében Németországot.