2020.07.13 00:46
Higiéniai előírások megjelenítése

INFOKERET AZ IRODÁKBAN ÉS AZ ÜZEMEKBEN ÉRVÉNYBEN LÉVŐ HIGIÉNIAI ELŐÍRÁSOK MEGJELENÍTÉSÉHEZ

Használjon infokeretet a biztonsági előírásokhoz

Az átlátható kommunikáció és a higiéniai intézkedések betartása kulcsfontosságú tényezők a fertőzések megelőzésében. Különösen igaz ez a sok alkalmazottat foglalkoztató vállalatok, gyártóüzemek és egészségügyi intézmények esetében. A munkaadók megfelelő információk kihelyezésével hozzájárulhatnak alkalmazottaik, vásárlóik vagy betegeik biztonságához.
Az információszolgáltatás mellett a védőintézkedések helyes végrehajtása döntő szerepet játszik. Ezt támogathatjuk távolságjelölésekkel, információs táblákkal, higiéniai állomásokkal és olyan személyi védőeszközökkel, mint például az arcpajzs.

Fertőtlenítótartó adagoló fali vagy padlóállványos

Gyorsan fertőtlenítse a kezét a helyszínen: Erre jelenleg nem csak az orvosi területen van szükség, hanem irodákban, üzletekben és fitnesz stúdiókban is. A megfelelő fertőtlenítőszer adagolók hasznos segítséget nyújtanak a megfelelő higiéniai állomások kialakításában. Akár padlóállvány, akár faliadagoló, a tartók megkönnyítik a használatot, és könnyen használhatók a kereskedelemben kapható fertőtlenítőszerekkel.

Arcmaszk: a gyorsfűző gyors segítségé alalkul!

A DURABLE rövid idő alatt átalakította a németországi Gothában lévő üzem termelését annak érdekében, hogy gyártási kapacitást arcvédő gyártásához tudja használni..
A híres DURABLE mappák és névkitűzők alapanyaga, most  pajzzsá alakul, így támogatva a társadalmat a jelenlegi helyzetben.
A DURABLE arcvédő akadályt képez, amely minimalizálja a fröccsenések és cseppek cseréjének lehetőségét.

Felkeltettük érdeklődését, és szeretne ajánlatot? Lépjen velünk kapcsolatba.

Árajánlat kérés >>

Arcpajzs számos területre

Irodába

Fodrászatba

Kiskereskedelmi egységbe

Egészségügyi központba

Megfelelő kézmosással csökkenthejük a kórokozók terjedését. De mit jelent pontosan a megfelelő kézmosás?

Rendszeres időközönként történő kézmosással hatékonyan védekezhetünk a vírusok és baktériumok ellen. A kezeket legalább 40–60 másodpercig kell mosni.

 

1. Nedvesítse be a kezét folyó vízzel.2. Tegyen a kezére szappant és dörzsölje át, az ujjakat is.3. Öblítse le a kezét  folyó vízzel4. Eldobható törülközővel alaposan szárítsa meg a kezét.

 

Töltse le a kézmosási útmutatót >>>>


Töltse le a kézmosási útmutatót PDF formátumban, és használja őket vállalkozása számára!

Információs keretek a vállalati utasítások kihelyezéséhez

Használjon DURAFRAME® infokereteket minden felhíváshoz:

 • megfelelő keretszínt használva hangsúlyozhatjuk a közlendő információt
 • gyorsan és egyszerűen cserélhető információ a mágneses záródásnak köszönhetően
 • egyszerűen, szerszám használata nélkül felszerelhető

VESSEN EGY PILLANTÁST RÁ, MILYEN KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ A DURAFRAME®

1) Távolítsa el a védőfóliát.
1) Távolítsa el a védőfóliát.
2) Helyezze ki a kívánt helyre.
2) Helyezze ki a kívánt helyre.

A DURAFRAME® higiéniai előírásokhoz és egyéb egészségügyi felhívásokhoz is alkalmazható:

 

Antibakteriális bemutatótábla rendszer

A helytakarékos bemutatótábla rendszer 10 db DIN A4 méretű panellel lehetővé teszi számos dokumentum helytakarékos és kényelmes elrendezését. A modulok antibakteriális bevonattal rendelkeznek. Így ez a rendszer különösen alkalmasak kórházakban, gondozó otthonokban és olyan területeken, ahol sok ember számára elérhetőnek kell lennie a kihelyezett információnak,  és magas higiéniai előírások érvényesek. Ez a rendszer fali konzolként és asztali állványként kapható.

Tudjon meg többet a BACT-O-CLEAN bemutatótábla rendszerről >>

Tartsa be a biztonsági távolságokat

A középületekben, például a szupermarketekben és a gyógyszertárakban jelenleg szigorúbb higiéniai előírások vannak érvényben. A padlójelölések segíthetnek abban, hogy az ügyfelek betartsák a szükséges távolságot egymástól, mivel egyértelműen megjelölik a minimális biztonsági távolságokat. A DURABLE öntapadó jelölő szalagjai és szimbólumai könnyen kihelyzehetők, jól láthatók és kopásállók.

 

Tudjon meg többet a visszaszedhető padlójelölőkről >>

Tudjon meg többet a visszaszedhető biztonsági jelekről >>

Tudjon meg többet a visszaszedhető alakzatokról >>

Padlójelölő szalagok felhasználási lehetőségei

Fintnesz szalonok

Várószobák

Szupermarketek

Középületek

Az információk egyértelmű megjelenítése

A padlóállványok ideálisan használhatók irányítótáblaként, vagy előcsarnokokban, recepciókon és más reprezentatív terekben információs állványként, melynek segítségével a munkavállalók, az ügyfelek, a vendégek és a látogatók optimálisan tájékozódhatnak az aktuális témákról.

 

Tudjon meg többet a padlóállványról >>

Padlóállványok fehlhasználási lehetőségei

Gyógyszertárak

Nyilvános mosdók

Blokkolt ma már?

ÜGYELJEN AZ IDEJÉRE

A DURABLE által rögzített biztonságikártyatartókkal a blokkolókártyája nem fog elveszni.Védi az azonosító és a belépőkártyákat a rongálódástól, és mindig kéznél van.

Zárható szemetesek papírzsebkendőkhöz és egyéb hulladékokhoz

Saját és mások védelme érdekében a legjobb, ha papírzsebkendőt használ, majd azonnal egy olyan kukába dobja, amelynek fedele van. A DURABIN ideális hulladéktároló, a megfelelő fedélnek köszönhetően pedig teljes mértékben zárt. De választhat pedálos szemetest is, így nem szükséges a hulladéktárolóhoz a kezével hozzáérnie, mert a lábával könnyedén kinyithatja.

 

10 tip ami segít megelőzni a fertőzést a munkahelyeken

 1. Tartson biztonságos távolságot: tartózkodjon legalább 1,5 méterre másoktól. A padló és a munkaállomás jelölése segít a távolságok pontosabb megítélésében.

 2. Határozza meg hogy szobánként maximálisan hány személy tartózkodhat. A szabály betartását támogassa egy az ajtóra helyezett információs tábla segítségével, amely ezt a számot jelzi.

 3. Rendszeresen szellőztessen az aeroszolok koncentrációjának csökkentése érdekében a helyiségben.

 4. A közös helyiségekben - ideális esetben adagolókban elhelyeze - biztosítson fertőtlenítőszert és kézfertőtlenítőt, és rendszeresen használja azokat a tisztításhoz.

 5. Rendszeresen és alaposan mossa meg vagy tisztítsa meg a kezét. A táblák állandó emlékeztetőt jelentenek, és szemléltetik a kézmosás megfelelő folyamatát.

 6. Zárt nyilvános terekben: írja elő maszk használatát és tartassa be az előírást. Az átlátszó arcpajzs alternatíva lehet, ha fontos, hogy látszódjon az arckifejezés.

 7. Rendszeresen fertőtlenítse az ajtófogantyúkat, telefonokat, számítógépes billentyűzeteket és íróasztalokat.

 8. Rendszeresen tisztítsa meg a hűtőszekrényeket, és ellenőrizze a tartalmát, hogy ne tartalmazzon lejárt ételeket.

 9. Alakítson ki irányítási rendszereket az épületekben, például táblákkal vagy padlójelölésekkel, hogy elkerüljék a szükségtelen mozgásokat és találkozásokat.

 10. Kerülje az üzleti utazást. Ehelyett szervezzen virtuális találkozókat. Javaslat: használjon két monitort vagy egy monitort és egy táblagépet, és helyezze őket ergonómikus tartókba.

Vállalati szociális felelősségünk gyártóként

A DURABLE-nél hiszünk abban, hogy a siker egyúttal magas szintű környezetvédelmi és szociális felelősségel is jár.

 

A Voksbank Dortmundban támogatja a rugalmas munkakörnyezetet

Az elmúlt 10 évben a világ drasztikusan megváltozott a technológia fejlődésével.

A mobil és hordozható eszközök, mint a tablettek lehetővé teszik a rugalmas munkát és támogatják a modern irodai trendeket.

2016-ban a DURABLE egy új premium minőségű TABLET TARTÓ családot dobott piacra, mely igazodik a kialakult új igényekhez és segíti az üzlet ez irányú átalakítását. 

2019.02.04 15:18

  

Mikor mutatott utoljára érzelmeket a munkahelye?

Már teljesen a hátunk mögött hagytuk a borongós, bús januárt és átléptünk a szerelem hónapjába, februárba. Ennek kapcsán merült fel a kérdés, hogy vajon a munkahelyeken nem lenne-e szükségünk több figyelemre, gondoskodásra?

A RACONTEUR 2017-es a jövő munkahelye felmérés alapján kiemelte, hogy a munkavállalók 85%-a nyiltakozott úgy, hogy a munkahely kialakítása, megjelenése fontos számára a munkavégzés szempontjából.

                      

Elérkezett az új év és a január mely sokszor fogadalmakkal kezdődik a magánéletben, de érdemes néhány változtatást a vállalkozásunkban is bevezetni, az új év jó alaklamat nyújt ezen “fogadalmak” bevezetésére.
Apró változtatásokkal a cég folyamatai fejleszthetők, így biztosítható, hogy hosszú távon nagyobb hatékonyságot érjünk el egész évben.

A veszélyt rejtő folyamatok nem csak a munkavállalók számára hátrányosak, de jelentős kiadásokal is megterheli a vállalatokat, gondoljunk akár a reklamációk kezelésére vagy a betegszabadságokra.

A HSE által végzett felmérés szerint 3,9 millió munkanap esik ki az Egyesült Királyságban munkahelyi balesetek miatt, ami azt jelenti, hogy egy átlagos dolgozó több mint 7 napot hiányzik a munkahelyéről.

Segíteni szeretnénk Önnek a DURABLE termékeivel hogy 2019-ben biztonságosabbá tegyük a munkahelyét, így összegyűjtöttük a legjobb ötleteket amivel megteheti az első lépéseket.

2018.09.01 17:23

DURABLE Trendpaper · A tablettek térhódítása ·  A mobil eszközöket majdnem minden ágazat használja

                

Tablet@work: Kettéosztott Észak és Dél-Európa

Iserlohn, August 2018:
Skandinávia az élharcos: Finnországban és Dániában,
2017-ben a vállalkozások 92%-a használ a munkájához mobil eszközöket, vagyis laptopokat, tabletteket és okostelefonokat.

A dél-európai országokban, Bulgáriában, Görögországban és Romániában ellenben ugyanez az érték 50% körül alakul a cégeknél.
A skála alsó végén találjuk, ezáltal kivételt képezve az Észak-Európai országok tekintetében Németországot.