2019.02.04 15:18

Érzelmek a munkahelyen

  

Mikor mutatott utoljára érzelmeket a munkahelye?

Már teljesen a hátunk mögött hagytuk a borongós, bús januárt és átléptünk a szerelem hónapjába, februárba. Ennek kapcsán merült fel a kérdés, hogy vajon a munkahelyeken nem lenne-e szükségünk több figyelemre, gondoskodásra?

A RACONTEUR 2017-es a jövő munkahelye felmérés alapján kiemelte, hogy a munkavállalók 85%-a nyiltakozott úgy, hogy a munkahely kialakítása, megjelenése fontos számára a munkavégzés szempontjából.

Ezt az információt tartottuk szem előtt, amikor elbeszélgettünk Sean Starkey-val a DURABLE UK ügyvezető igazgatójával. Érdekelt bennünket, hogy a DURABLE, mint a munkahelyi megoldások piacvezető vállata milyen segítséget nyújt a vállalkozások számára, annak érdekében hogy meg tudják tenni az első lépést és érzelmeket vigyenek az irodák és az üzlet világába.

 
K: Milyen változásokat tapasztalt a DURABLE az elmúlt 12-24 hónapban az asztali kiegészítők kínálatában?

V: Azt tapasztaltuk, hogy habár sokan keresik még a tradícionáis irodai felszereléseket, mint az irattálcák, iratpapucsok, egyre gyakrabban találkozunk vevőkkel akik olyan megoldásokat keresnek amik támogatják a munkavállalók rugalmas munkavégzését. 2014-ben például bemutatattuk a VARIOLOR Smart Office választékát, mely olyan termékeket is kínált mint a job case, ami kíváló segítség azon munkavállalók számára, akik nem mindig egy helyen végzik teendőiket.

VARICOLOR® JOB CASEVARICOLOR® TABLET BASE


K: Melyik termék család mutatott jelentős növekedést az olyan új trendeknek köszönhetően, mint a “rugalmas munkavégzés?”


V: A tablet tartók. Az elekrtonikai eszközök, mint a tablettek és okostelefonok, mindig megtalálták a saját helyüket a mindennapi munkahelyi életben. Mivel egyre több és több alkalmazott használ tabletet a munkája során az igény egy stílusos és tartatós tablet tartóra megnövekedett az irodában és a home office-okban is.

TABLET HOLDER TABLE


Q: Mi várható a munkahelyekkel kapcsolatosan?

V: Úgy látjuk, hogy a színek kapcsán változnak leginkább a trendek az elmúlt években. A sötétkék és piros vállalati színek napja leáldozóban van. Inkább az élénk és pasztel szineket és ezek játékos kombinációt fogadják tart karokkal. A legújabb VARICOLOR MIX választékunk visszaadja ezt a változást, és új, friss megjelenést biztosít a korábbi választék számára.

VARICOLOR® 7VARICOLOR® MIX 5


K: Végül mi az Ön titkos tippje a vállalatok számára, hogy szeretet tudjanak hozni a munkahelyekre februárban

V: Ne féljenek kilépni a tradíciók korlátaiból, és változni. Egy élénk és modern irodai környezet pozitív hatással van a dolgozók közérzetére és ezt nem szabad figyelmen kívül hagyni. Új és modern berendezések az irodában egyszerűen tudnak hatékony változást hozni.

Tudjon meg többet hogyan tud a DURABLE segítségével vállalkozása több szeretet sugározni a www.durable.hu honlapon és és tekintse meg munkahelyi megoldásainkat.