2019.09.30 17:23

Az elmúlt 10 évben a világ drasztikusan megváltozott a technológia fejlődésével.

A Voksbank Dortmundban támogatja a rugalmas munkakörnyezetet

Az elmúlt 10 évben a világ drasztikusan megváltozott a technológia fejlődésével.

A mobil és hordozható eszközök, mint a tablettek lehetővé teszik a rugalmas munkát és támogatják a modern irodai trendeket.

2016-ban a DURABLE egy új premium minőségű TABLET TARTÓ családot dobott piacra, mely igazodik a kialakult új igényekhez és segíti az üzlet ez irányú átalakítását. 

A vevőről

A Dortmund Volksban több, mint 120 éve értékesíti banki termékeit és pénzügyi szolgáltatásait magánszemélyek és KKV-k (kis és középvállalkozók) számára. 4 kirendeltségével és több mint 243.000 ügyféllel a legnagyobb Volksbanknak számít az észak-rajnai Westphaliában.

A probléma

Mindegy melyik iparágról beszélünk. Az üzleti élet mindig növekedést és fejlesztést igényel. A Dortmund Volksban sem különbözik ebben a kérdésben – mint előrelátó és vevőközpontú vállalkozás egyre inkább időszerűvé vált náluk is a rugalmasságot biztosító eszközök integrálása a munkafolyamatokba.

A vevői kiszolgálást gyorsítani kell és le kell rövidíteni a várakozási időket. Szükségük lett egy olyan megoldásra, amely lehetővé teszi a tablettek profi használatát a kirendeltségeken, így téve lehetővé azt, hogy szolgáltatásaikról gyorsabban és értehtőbben kommunikáljanak ügyfeleikkel.

A megoldás

2018 tavaszán a bank elkezdte használni a DURABLE TABLET TARTÓIT. Minden kirendeltséget két iPad-dal láttak le, amit az ügyfelekkel történő egyeztetések során használtak fel.

“Különösen hasznosak bizonyultak a tablettek, főleg a tanácsadások során. Lehetővé teszik a pénzügyi tanácsadóinknak és az ügyfeleinknek hogy a megbeszélések során, ugyanazok a grafikonok, képek ábrák jelenjenek meg az ügyfél számára is.” magyarázza Cristien Czech vállalati kommunikációs aszisztens.

“Nem tartott sokáig meggyőzni bennünket a TABLET TARTÓK használatáról, mivel egységesítik a magas minőségű szakmai tudást, az időtálló designt. Mindemelett pedig különösen egyszerűen használhatók a mindennapokban.”

 

További bővülés az irodákban

A kezdeti bevezetést követően a Dortmund Volksban újabb TABLET TARTÓT kezdett használni a termék családból. A FLOOR (padlóállványos) model megváltoztatta a csapat tréningeket és prezentációkat.

Ezek a praktikus megoldások igen kevés tárolási helyet igényelnek és biztonságosan lezárják a tabletteket, így teljes nyugalommal használhatók ügyfél terekben is.

 

Fedezze fel a DURABLE TABLET TARTÓ családját saját maga

A választék 6 különböző megoldást kínál, megegyező design stílusban.

Akár a falra szereli fel egy autószalonban, hogy megmutassa a vevőknek álmaik autóját, akár egy irodai asztalra, hogy támogassa a rugalmas munkavégzést, akár padlóállványra egy hotel önkiszolgáló bejelentkezési pultjánál a DURABLE TABLET TARTÓK ideális megoldást nyújtanak.

Fedezze fel a teljes választékot, kattintson ide.

 

slide imgslide img