Kövess minket a Facebook-on is! – Tudományos Diákkör

Fogyasztóbarát

Fogyasztóbarát » Webshop ABC

Termékajánló

Pénznem váltás

Tanúsítvány

SSL Certificate

Termék részletekBlitz árazógép befűzése

Blitz árazógép befűzése

Cikkszám
AT-Blitz
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás

BLITZ árazógép befűzése

1. Szalag befűzés, betöltése: Felnyitjuk a fenéklapot az oldalsó gombokat hátrahúzva.

2. A szalagtartó fedelét nyitjuk fel egy könnyed húzással felfelé.
A szalagból letekerünk kb 20 cm –t és becsúsztatjuk a látható nyíláson, a tekercset a tartóba engedjük, zárjuk a fedelet.

3. A szalagból kb. 15 cm –t kilógva hagyunk és zárjuk a fenéklapot.

4. A szalagvég bevezetése a sima és a fogas görgő közé: Miközben behúzva tartjuk a fogantyút, behelyezzük a szalag végét a fogaskerékhez, ugyanakkor többször megnyomjuk a fogantyút, amíg az első nyomtatott címke megjelenik a gumigörgőnél, és tökéletes lesz a nyomat.

5. Címkenyomtatás szabályozása: Lazítsa meg a nyomófejen a csavart, majd mozgassa előre vagy hátra, amíg a megfelelő helyre kerül a nyomat. 

Egy csavar található a gép alján, melyet meglazítunk és előre vagy hátra mozgatjuk a csúsztatható részt, amíg a gép jól adagolja a címkéket.

6. Értékbeállítás: A gomb jobbra húzásával a kívánt helyre állítjuk a jelzőnyilat, majd előre vagy hátra tekerjük a gombot a kívánt számjegy megjelenéséig. A számok beállítása után a gombbal visszatoljuk a beállítótengelyt. Ha üres értéket szeretnénk, akkor a megfelelő számsor utolsó üres karakterét állítsuk be, nem pedig a dombornyomatokat.

7. Festékhenger csere: Kinyitjuk a mellső homlokfedelet, és kicseréljük a festékhengert. A festékhenger festegetésével az árazógép garanciáját veszti, és roncsolja a számsorokat!

A termék tulajdonságai