Kövess minket a Facebook-on is! – Tudományos Diákkör

Fogyasztóbarát

Fogyasztóbarát » Webshop ABC

Termékajánló

Pénznem váltás

Tanúsítvány

SSL Certificate

Hírek

2021.04.01
VARICOLOR® ASZTALI RENDSZEREZŐK

 

slide img

Modern eszközök a rendszerezéshez melyek még rendezettebé teszik a munkahelyet

Rendszerezés formába öntve: a VARICOLOR® jól használható termékeket kínál a hagyományos irodai munkahelyek valamint a mobil, rugalmas munkahelyek számára egyaránt. A hagyományos termékek, mint az irattálca és iratpapucs mellett a VARICOLOR® SMART OFFICE speciális íróasztali rendszerezőket kínál azok számára akik tabletten dolgoznak.

A VARICOLOR® márka ismertető jegye az elegáns antracit szín kombinációja, tipikus VARICOLOR® színekkel: sárga, narancs, piros, rózsaszín és lila.
Fedezze fel a számtalan kombináció lehetőségét, a tökéletes harmóniát és varázsolja íróasztalának megjelenését ellenállhatatlanná. A család legújabb tagja a VARICOLOR® MIX fiókos irattárolók, melyek fehér külseje új színkombinációt rejt.

Tippünk: a TREND és BASIC asztali rendszerező családokban további kiegészítőket találhat megegyező színben, például papírkosarat. A CAVOLINE® kábelrendező választékkal pedig gyorsan megoldhatja az íróasztal környékén lévő kábelek biztonságos és esztétikus elvezetését.

 

A VARICOLOR® választék:

 

FIÓKOS IRATTÁROLÓK

IRATPAPUCSOK

IRATTÁLCÁK

SMART OFFICE

PHONE HOLDER

DURASWING® COLOR

ELVÁLASZTÓLAP

 

A színek ereje

A siker itt kezdődik:
A VARICOLOR® fiókos irattárolók több díjat nyertek, különböző variációkban elérhetők és az asztali iratrendezés területén "best sellernek" számítanak. A színek nem csupán inspiráják az irodai dolgozókat, de lehetővé teszik a rendszerzést és szortírozást is.