Kövess minket a Facebook-on is! – Tudományos Diákkör

Fogyasztóbarát

Fogyasztóbarát » Webshop ABC

Termékajánló

Tanúsítvány

SSL Certificate

Hírek

2021.01.04
Találja meg a tökéletes tartót tablet készüléke számára

 

 

 

Találja meg a tökéletes megoldást tablet készülékének

 

Napjainkban a legtöbb magyar háztartásban már megtalálható legalább egy táblagép. Ez nem meglepő, hiszen a tablettek sokoldalúan használhatók. Az otthonok 30%-kában használják a táblagépeket inteligens eszközök vezérlésére. Minden 5. háztartásban digitális szakácskönyvként funkcionál a konyhában; és gyakran veszik kézbe a táblagépeket, mobil számítógépként az otthoni irodákban. A DURABLE számos praktikus tartót kínál díjnyertes kivitelben, melyek biztosítják a táblagépek biztonságát, és kényelmes használhatóságát is.

 

Tudjon meg mindent a díjnyertes tablet tartókról

 

Okos otthonok számára

 

Fűtés, világítás, lezáró rendszerek - manapság sokan szeretik a különböző beállításokat központilag és digitálisan vezérelni az otthonukban. Előnyös, ha az irányítóközpont a falra van szerelve, így könnyen elérhető és kezelhető. A fali tablet tartó 7 és 13 ʺ közötti táblagépek befogadására alkalmas.
 

 

Nézze meg fali tartónkat

Tablet tartó a konyhában

 

Számos főzési alkalmazásnak, receptblognak és webhelynek köszönhetően a táblagépek egyre inkább átalakulnak digitális szakácskönyvekké, így a megfelelő konyhai konzolok egyre keresettebbé válnak, nem csak azért, mert kényelmet biztosítanak, de megis védik a tabletet attól, hogy a munkapulton sérülés érje őket.

 

Tudjon meg többet a tábla gépek konyhai felhasználásáról

Főzzön együtt az asztali tablet tartóval

 

Biztonságos tartás, változtatható olvasási szög: az asztali állvánnyal az iPadek és más táblagépek tökéletesen felállíthatók főzéshez és sütéshez. 360°-kal elforgatható, így álló vagy fekvő módban történő használatra is alkalmasak.

 

Megnézem az asztali tartót

 

 

 

Egyszerűen húzza előre a tabletet...

 

 

Tovább a fali karos tartóhoz

 

 

Hajtsa le a megfelelő szögben...

 

 

Tovább a PRO verzióhoz

 

 

Az otthoni iroda kényelme

 

Azok, akik rendszeresen otthoni irodában dolgoznak, gyakran használnak kis formátumú mobil eszközöket. A tablet tartók sokkal könnyebbé teszik alkalmazásukat.
 

 

Megnézem a teljes választékot

Tablet Holder XL

 


Tippünk: az XL változat extra széles tartóval alkalmasak a védőtokba helyezett tablettek védelmére is, így biztosítanak speciális védelmet a féltett eszközök számára.
 

 

Tovább az asztali XL verzióhoz