Kapcsolódó kép

 

Fogyasztóbarát

Fogyasztóbarát » Webshop ABC

Termékajánló

Tanúsítvány

SSL Certificate

Hírek

2020.07.01
HOME OFFICE rendszerezés - Otthon se feledkezzünk meg az ergonómiáról!

Munkahelyi körülmények otthon!
Segítség a rendezettség eléréséhez DURABLE irodai megoldásaival

Amióta a koronavírus az egész világon felültötte fejét, az élet már nem olyan, mint korábban. A rugalmas irodai megoldások, mint home office sokak számára már nem csupán egy lehetőség, mint inkább szükség. Az modern munka koncepciók olyan nélkülözhetetlenné váltak, mint korábban még soha. Várhatóan ez a változás nem fog eltűnni a krízis után sem. A B2B kereskedelemnek pedig igazondia kell ezekhez a változásokhoz, az értékesítés újra indításához. A DURABLE, mint a modern munka szakértője számos rendszert és megoldást kínál annak érdekében, hogy az irodai, home office és mobil irodák megfelelően szervezettek, rendszerezettek legyenek.

Home office rendszerezése
Mindegy, hogy otthon vagy az irodában: a rendezett munkakörülmények támogatják a sturktúrált gondolkodást és a koncentrációt, így az értékes munkaidő nem pazarlódik el szükségtelen dolgokra. Az otthon kialakított “irodában” ez ugyanolyan fontos, mint az, hogy otthonunk ne válljon egy túlzsúfolt munkaállomássá.

A DURABLE VARICOLOR® MIX fiókosirattároló dobozai lehetővé teszik a rendezett tárolást. A fiókok színkódolásának és címkézési lehetőségeinek köszönhetően minden dokumentum könnyedén megtalálható és tematikusan besorolható egy pillanat alatt. Ez megkönnyíti a dokumentumok gyors áttekintését, szelektálását, illetve a fontos dokumentumok oly módon történő tárolását, hogy azok mindig kéznél legyenek.

Az otthoni íróasztal kialakításánál is megtalálhatók a szokásos eszközök, mint számítógép és monitor vagy laptop, táblagép, nyomtató, asztali lámpa és mobiltelefon. Ez a sok eszköz az asztalnál egy kábel gubancot hoz létre, amely nem csupán csúnya de veszélyforrássá is válhat. A DURABLE díjnyertes CAVOLINE® sorozata azonban egy pillanat alatt kifésüli a gubancot, sőt a CAVOLINE® BOX nemcsak a kábelek elrejtését szolgálja, de három- vagy öt csatlakozós aljzatot is elrejt. A mobiltelefon a tetejére helyezhető, és a töltőkábel oda vezethető.

Otthon se feledkezzünk meg az ergonómiáról!
A hatékony és ergonómikus munkáláshoz kialakítása otthon is fontos. A megfelelő íróasztal és szék kiválasztása mellett a monitor helyzete döntő fontosságú a megfelelő működéshez és az olyan egészségügyi problémák, mint a fejfájás, hát- és nyaki fájdalom megelőzéséhez. Az új DURABLE monitor tartókkal a monitorok magassága, dőlése és távolsága az egyéni igényeknek megfelelően beállítható, valamint az optimális látótávolság is változtatható.

Rendezett és ergonómikus: DURABLE CAVOLINE® és monitortartó, a hatékony és ergonómikus munka megoldására az otthoni irodában is szükség van. A DURABLE díjnyertes CAVOLINE® sorozat a kábelek csomóit rendszerezi.

slide img

slide img